top of page

Hvem er ENELiND?

ENELiND mig her og der :-)

Ordet "ENELiND" betyder ikke noget som helst, og er ren opspind. Jeg faldt over det for mange år siden ved et tilfælde. Da jeg kunne lide klangen, og så, at der ikke var nogen, der "brugte" navnet allerede, bestilte jeg dengang domænet. Siden da har jeg drømt om at bruge navnet ENELiND til noget, jeg selv har skabt, designet eller produceret.

Da jeg købte navnet var jeg et rask menneske, som bevægede sig hurtigt i marketingverdenen. Design eller skabelse af noget var noget, der var forbeholdt "de kreative" og lå, bortset fra at jeg malede i akryl en gang imellem, ret langt væk.

Et par alvorlige sygdomme senere er der ikke meget tilbage af dette menneske! Heldigvis - for under sydgommen har jeg fundet min kærlighed til at skabe - at være intuitiv kreativ, som jeg kalder det. Og jeg kunne ikke leve uden at skabe længere.

Kort sagt vågnede jeg en morgen for år siden og tænkte: "Jeg skal væve et landkort!"

WTF? Væve? Havde aldrig vævet før (havde dog prøvet kræfter med lidt hækling i ugerne forinden). Anede intet om at væve. Og vidste virkelig ikke, hvor den tanke kom fra. Men det lød fair nok, for jeg elsker landkort. Så jeg startede med billedvævning. Og faldt derefter over SAORI vævningen.

Siden har hele mit liv drejet sig om SAORI.

SAORI er mere end en måde at væve på, det er en filosofi. Den indebærer bl.a. at "udvikle sig selv igennem fri vævning". (Indtil jeg selv får skrevet mere om det, kan du læse mere om SAORI weaving her.)

Jeg har gennemlevet SAORI processen.

Jeg væver SAORI.

Jeg modellerer SAORI i keramik.

Jeg ELSKER SAORI!

Den energi, jeg overhovedet kan skrabe sammen, bruger jeg på at skabe SAORI-style (jeg er stadig syg efter bl.a. flåtbid - kaldes Borrelia eller Lyme's sygdom, og det efterlader mig med meget få "skeer" og forskellige smerter hver dag).

Mine dekorationer og accessories er udtryk for mig.

De allerfleste af dem er skabt på den intuitiv-kreative måde. De har ofte et kunstnerisk udtryk - jeg stiller dog ingen krav om at kalde mig for kunstner, for jeg har kun meget sjældent et budskab med det, jeg skaber.

Er mine ting pæne? Det må være helt op til dig at vurdere. Der vil sikkert være dekorationer, som du synes er gyselige... og det er helt ok. Siden SAORI hviler jeg i mig selv :-)

Jeg væver, modellerer og maler min egen glæde og sjælefred ind i de ting, du ser her. Kunne du tænke dig, at eje en ENELiND? Et styks designet glæde og ro hjem til dig, værsgo. Du skal være så velkommen. Kunne du tænke dig at prøve at væve SAORI og selv skabe en intuitiv-kreativ wallhanging? Det skal du også være så velkommen til. Kontakt mig blot. byenelind(at)gmail.com.

Anbefalet
Aktuelt
Arkiv
Tags
Noch keine Tags.
Følg mig på ...
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon
bottom of page